Email címed
Üzenet tartalma
 
   
   
 

Kedves Istvan!

a december 18-i eloadason emlitette, az "AZUSA UTCA és AZON TÚL"című könyvet, (a pontos cimet nem tudtam megjegyezni), kerem irja meg. Koszonettel: S. E.

Már a pontos címre javítottam!

 
   
      
 

Kedves István!

Első tanuságtételem ez, s bár sok érintést kaptam már a Tömőben ezúttal úgy gondoltam megosztom.
Úgy egy hónappal ezelőtt egy könyvet olvastam. Egy tanuságtétel volt benne, amikor egy férfiért közbenjártak aki nagyon vágyott az Atya szeretetére.
Azt mondták neki a közbenjárás alkalmával: “Azt üzeni neked az Úr: Te vagy az én szeretett fiam akiben kedvem telik"- majd ezt többször megismételték neki. Erre a férfi nagy örömet érzett a szívében.
Mikor ezeket a sorokat olvastam bennem is megfogalmazódott a vágy, “bárcsak nekem is ezt mondaná az Úr… bárcsak bennem is kedve telne”.
2 vagy 3 héttel ezelőtt a dicsőítés alatt odajöttél hozzám és azt mondtad “Azt üzeni neked az Úr: Te vagy az én szeretett fiam akiben kedvem telik… újra és újra ezt üzeni neked az Úr”.
Ahányszor erre gondolok, mindíg könnybe lábad a szemem.
Dicsőség az Úrnak.
Köszönettel: I

   

 

Kedves István!

Kicsit megkésve küldök egy visszajelzést az október 6-i egri evangelizációról:

"Azt tapasztaltam, hogy az első perctől kezdve jelen volt a Szentlélek, amit én egy benső öröm formájában tapasztaltam meg. Ezenkívül átéltem a Lélek békéjét és az Ő által teremtett rendet is. Számomra a rengeteg ismeret szava megmutatta az Isten erejét. Nagyon lehetett érezni a Lélek vezetését és lendületét a tanításban is. Úgy érzem, hogy ez az evangelizációs alkalom más volt, mint a korábbiak, de igazán nem tudom megmagyarázni, hogy miért... Dicsőség az Úrnak!"

 

Szeretettel:

A

 

 

 

 
      
      
 

Kedves Testvérek!

2018 Október 03.-án, az Úr Jézus kegyelméből, egy rövidke közbenjárás után megszűnt a napok óta tartó kellemetlen gyomorfájásom.

Köszönöm Jézus!

Szeretettel, J

   

Kedves Testvérek!

2018 április 25.-én, két hete szerdán itt a Tömőben közbenjáró imában volt részem. Aznap este, amikor otthon imádkoztam, megszűnt a mellkasomon az a szúrás, amivel nyár óta küzdök és sokszor fulladozó nehéz légzést okozott. Halleluja!

B.

 
      
      
 

Kedves István!

Először is áldott karácsonyt kívánok! Töltse be szívedet és minden kedves családtagod és rádbizttad szívét a Megszületett fölötti öröm és boldogság! A testet öltött Ige biztos kézzel vezessen mindannyiunkat a következő évben is!

Szeretném egyúttal megköszönni és továbbra is kérni imáidat. Az Úr mióta legutóbb ítram Neked, hathatósan vezetett a bátorság útján. Bár még mindig nem vagyok olyan magabiztos a munkahelyemen, mint mielött éveket hagytam ki, de elkezdtem - saját megítélésem szeint is, - munkahelyem hasznos tagja lenni.

Egyik előadásodban említettél egy idősödő munkatársnődet, aki a leépítésekkor félt, hogy elveszti a munkahelyét. Úgy éreztem, ezt miattam kellett megemlítened. Úgy éreztem, velem is ez fog történni. Én is féltem, hogy nem állom meg a helyem és nem hosszabbítják meg a szerződésem. Aztán meghosszabbították, a papíromon az áll, hogy nyugdijjig.

A munkatársam évek óta kezeli a fogyatékos betegeket. Nagy részben most én kezelem őket. (Nem kizárólag.) Jövőre az ilyen kezelések terén a tartomány központja leszünk.

A hiányaimat látom, de ha az Úrra tekintek, és belé vetem bizalmamat, kézzel foghatóan érzem a segítségét. 

Kérlek, továbbra is, hogy imádkozz bátorságért, hogy hathatós eszköze lehessek az Úrnak, hogy amit rajtam keresztül el akar végezni a világban, annak ne akadálya, hanem elősegítője lehessek.

Köszönöm és az Úr áldjon meg százszorosam minden imádért, amit értem, vagy bárki másért végzel!

Nagy szeretettel:

F. nővér

   

Kedves István!

Szeretném Istennek megköszönni azt a leírhatatlan élményt, amivel megajándékozott szombaton az egri szolgálatotokon.  Minden héten járok szentmisére, de ez teljesen más volt, sokkal mélyebben megérintett.

 Most először vettem részt karizmatikus imaalkalmon, először tapasztaltam meg az Istennel való találkozás és beszélgetés ilyen mély formáját.

Hála és dicsőség az Úrnak mindörökké!

 

 
      
      
 

Szia Pista!

Nagyon jó volt Fűzéren a lelkigyakorlat John Baptist Bashobora atyával.

Sokat tanultunk, és sok jó dologról hallottunk...

Ezeken elgondolkodtam, és így írnék még valamit,

amikor a Szentéji virrasztáson voltunk Sátoraljaújhelyen, és már közeledett a program vége,

buzdítottál, hívtál mindenkit dicsőíteni "gyertek Ti szent maradék".

A dicsőítés alatt kiáradt ránk a Lélek és többen is elteltünk Szentlélekkel, ekkor nagyon elámúltam.., ahogy ránéztem az Oltáriszentségre egy arcot láttam meg benne.

Krisztus arca volt az!

Hála és Dicsőség Istennek!

   

Tanúságot szeretnék tenni gyógyulásomról amit az Irgalamasság vasárnapján Pálházán tapasztaltam 2017.04.23


Az én problémám egy évek óta tartó női betegség amely sok fájdalommal és kellemetlen kivizsgálással járt. Már annyira elhatalmasodot a gyulladás a hasamban, hogy a fájdalom és a sok kezelés ellenére változás nélküli helyzet miatt 2015 februárban műtétre került sor. A műtét után az mondta az orvos, hogy a nagy gyuladás miatt a hasamba a bal petefészek hozzá volt tapadva a belekhez és az minden pedig a hasfalhoz. E miat is volt olyan fájdalmas az egész. A műtét után örültem, hogy most biztosan jól kipucoltak és ezzel megszabadultam a betegségemtől. Még azt hozzá szeretném tenni, hogy az 1. terhességem után a varás miatt elváltozott a méhnyak, így amikor a második gyermekemet vártam, azzal ilyezgettek, hogy minnél hamarabb tegyem magam rendbe mert el rákosodhat. Vissza térve a műtét utáni időszakra kb. 2-3 hónapig jól éreztem magam. Nem fájt a hasam és nem voltak azok a tipikus női problémákkal járó panaszok. Sajnos ezek a problémák hamarosan vissza tértek. Imádkoztam és kértem az Úr Jézust, hogyha Ő is azt akarja, vegye el Tőlem ezeket e fájdalmakat és betegséget, de ha nem akkor felajánlom a lelkekért és különösen egyért !! Ez után 2 évig többször jártam az orvoshoz  ami nagyon kellemetlen helyzet volt számomra, mert mindig arra gondoltam, hogy mit gondolhat rólam már a Dr. nő. Azt mondta, hogy ez már krónikus lesz nálam és nem nagyon lehet kikezelni, hogy tanuljak meg ezzel élni, hogy egyszer jobb másszor fájdalmasabb lesz. Volt, hogy azt mondta, speciális esett vagyok, és már Ő sem értette mért nem hatnak a gyógyszerek és ha hatnak is, akkor miért csak rövid ideig. Bevallom, már féltem a legrosszabtól a méhnyakráktol mert tudom, hogy a gyakori gyulladás is lehet az okozója. Tudtam, mi várna akkor rám, de legyen meg az Ő akarata. Hála az Úrnak nem került rá sor és továbbra is türelmesen imádkoztam.

E közben eljutottam Romániába is Nagyfaluba, és így hozzá kerültem az áldott olajkához és áldott vízhez. Mikor már a gyakori orvos látogatás miatt kellemetlen volt a dolog, áldott vízbe fürödtem, és az olajkával kenegettem a hasam és az csillapította is a fájdalmaimat. A fürdözés közben sokszor sírás fogott el és eszembe jutott az ige: " Ha csak a ruháját érintem is, meggyógyulok" Mt 9,21. A ruháját nem tudom érinteni, de Ő megérinthet engem és én ebbe hittem.

Februárba sikerült eljutnom Holloházára a karizmatikus megújulás  50. évfordulójára és a közbenjáró ima alatt az üzenet az volt többek között, hogy az Úr ajándékot készít nekem. Felcsillant a remény, hogy hátha a gyógyulásom lesz az. Nagyon boldog voltam, mert már lassan 9-10 éve körbe-körbe ezzel küzdöttem.

Irgalmasság vasárnapján Palházára is eltudtam menni drága rokonságommal együtt, akiknek ugyan úgy megszeretném köszönni a bíztatásokat és az imákat értem. A szentség imádás alatt mintha egy kis enyhe szellőt éreztem volna, és  kértem az Úr Jézust, hogy gyógyitson meg ha Ő is úgy akarja, ha nem akkor továbbra is szeretettel viselem egy testvéremért. Erre megszólalt István, hogy most az Úr egy női betegségböl gyógyít EGY NŐT. Kicsordult a könny a szememből, és bíztam hátha én vagyok az és aztán a közbenjáró ima alatt az üzenet az volt, hogy sok kéréssel a szívembe érkeztem és most egyet az Úr a kezébe vesz. Még jobban megerősített, hogy én vagyok az a nő.

Egy hétig az irgalmasság vasárnapja után teljesen jól voltam. Nem fájt a hasam /nálam nem volt nap hogy nefájjon /. Rá egy hétre elmentem a kötelező szűrő vizsgálatra. A Dr. nő vizsgálás alatt azt mondta, megvan elégedve azzal amit lát, és hogy ez nem tipikus helyzet nálam. Ultrahangot is csinált és minden rendben van / mindig látott ott valami nem tipikus cysta vagy miom szerüséget /. Már ott feküdve 100% tudtam, hogy ez egy NAGY CSODA és hogy meggyógyított az ÚR JÉZUS.

Hála és dicsőség neki mindenért, hogy minden nap velünk van a családom körében és a munkahelyemen. Ma is cselekszik és gyógyit az ÚR. Ha hittel kerünk már meg is adja amit kértünk. " Higgyétek, hogy mindazt, amiért imádkoztok, és amit kértek, megkapjátok, és meg is adatik nektek " Márk 11:24.

Köszönöm az Úrnak azt is, hogy végig kisért ezen a hosszú úton, és ennyi ember közül akik biztosan sok kéréssel a szívükben voltak azon a gyönyörű ünnepen, lehajolt hozzám és meghallgatott engem.

Dicsőség és hála Istennek !
Egy testvér Szlovákiábol