Szeretnék tanúságot tenni, és ilyen módon is kifejezni hálámat a Jóisten iránt.

Közel egy éve annak, hogy az Isteni Irgalmasság Vasárnapján, Pálházán, Úr Jézus meggyógyított az évekig tartó depressziómból. A szentségimádás alatt ismeret szavában elhangzott, hogy az Úr Jézus most többeket gyógyít a depresszióból.

Gondoltam, ez akár nekem is szólhatna. Én akkor nem éreztem semmit, de a következő napokban észrevettem, hogy a kötelességeim elvégzéséhez már nem kell kifejtenem akkora akaraterőt, mint addig. Minden könnyebben ment. Tudtam már örülni is, bár az életkörülmények, amelyek az egészet kiváltották nem változtak. Abbahagytam a gyógyszer szedését, annak ellenére, hogy tavasszal ez nem ajánlatos. Azóta sem volt szükségem rá.

Dicsőség az Úrnak, és hála a szolgáló csoportnak a készségükért és fáradozásukért az Isten Országának építésében.

E.

   

Akik ismerik a "Tömő" Szentségimádásokat, azok tudják, hogy milyen nagy ajándékokat készít az Úr az ottlevőknek!

Mindannyiszor ezt megtapasztaltam, de most különösen is!

Január végi Szentségimádáson az Úr elé vittem vejem nagypapáját és kértem, hogy mivel hitét egyedül csak Ő ismerte legyen irgalmas hozzá. A családtagoknak adja meg a békét és a nyugodt elbúcsúzás kegyelmét.

Mikor befejeztem imámat, szólt az Úr ismeretszaván keresztül:

"Áldásom fogja kísérni, akit most Elém hoztál!"

Erősen kezdett dobogni a szívem, szemeimből könnyek folytak...az Úr megérintett.

Szentségimádás után felhívtam vejemet és elmondtam az Úr üzenetét. Őt is, lányomat is megérintette.

Másnap és az azt követő napokban én csodálkoztam a legjobban, hogy mit végzett el az Úr bennük. Belesímultak az Úr akaratába és őszinte szívvel hálát tudtak adni Istennek nagypapáért, aki pár nap mulva meghalt, teljes békével távozott.

Uram a Te szereteted és irgalmad végtelen és a nyomorúságunkban sem hagysz magunkra hanem felemelsz!

Áldott legyen a Te Neved!

 
      
      
 

Kedves István !                                                                                                 

Tanúságot tennék az Úr jóságáről !

Az Úr 2016 októberében, a Szentségimádáson meggyógyított. A betegségem olyan tünetekkel járt,  hogy a vérnyomásom hirtelen kezdett leesni, a pulzusom száz fölé ugrott, és ilyenkor le kellett feküdnöm, mert különben elájultam volna. 

Ugyanis a szívem valamilyen oknál fogva  nem tudott elegendő oxigént felvenni a tüdőből, így az agy nem kapott elegendő oxigént és a vérnyomás kezdett leesni, a szív kompenzásáként megemelte a pulzust, és amikor lefeküdtem, fél óra múlva normalizálódott a helyzet.

Ezt a  "valamilyen okot " kellett volna kivizsgálni, de nem tudtam elszánni magam, hogy elmenjek orvoshoz, és naponta már többször jöttek rám a  rohamok és nagyon gyenge lettem. Aggódva gondoltam arra, hogy lehet, hogy én is úgy fogok járni, mint Édesapám, aki elóttem halt meg hirtelen szívfélelégtelenségben.

És október második Szentégimádásán, egyszercsak jött az ismeret szava, hogy " valaki fél, hogy a szívével baj van.............. megáldom a koszrúereidet "

Eszembe sem jutottam magamnak, hogy én lehetnék az, hanem egy pár nap mülva felfigyeltem arra, hogy mintha nem lennének rohamaim, és elkezdtem figyelni magamat.

És mostmár a hetedik hétnél tartok és bizony megszüntek a rohamaim, és elvette tólem az Úr azt anagy fáradságot is

KÖSZÖNÖM JÉZUS !

O

 

 

 

 

   

Kedves István, és minden testvérem Jézusban!

Már többször kezembe került a „toll és a tinta", hogy tanúságot tegyek Isten mellett, de mindig találtam kifogást, hogy mégse, most végleg elfogytak.

Tavasszal a Pálházán tartott Szentlélek szemináriumon mi is részt vettünk a feleségemmel. Ugyan korábban is Isten több volt az életünkben, mint csak egy vasárnapi mise, de ez az alkalom feltette a pontot az életünkre. A közbenjáró ima - a lélekáradásról van szó - fizikailag is mindent megváltoztatott bennünk.

Erős dohányos voltam, köhögtem zsibbadt a kezem-lábam néha még szédültem is, többször próbáltam leszokni,de sikertelenül. A Szentlélek kicserélte a tüdőmet és minden mást is szó szerint újat kaptam. Azóta nem dohányzom, nem köhögöm, nem zsibbadnak a végtagjaim, pont ugyan úgy, mint kb 25 évvel ezelőtt, az első cigi előtt.

A feleségemnek is sikerült olyan döntéseket meghoznia, amit csak a Szentlélek segítségével tud megtenni bárki is.

A családunk élete is megváltozott, mindenféle külön egyesség nélkül a programjainkat kötelezettségeinket úgy alakítjuk, hogy lehetőleg minden nap eljussunk a szentmisére. Minden dolgunkban Isten felé fordultunk, minden nehézség nélkül, olyan természetesen történik mindez, mint a levegővétel. A napokban épp a dicsőítésről szóló tanítást hallgattam, és ez indított a tanúságtételre.

Néhány nappal korábban, a kisebbik lányom hasa elkezdett fájni. Estére már annyira fájt a hasa, hogy fel sem kelt, fájdalomcsillapító és görcsoldó hatására elaludt. Éjfél előtt nagy fájdalom hatására felébredt, elvittük az ügyeletre ahol megállapították, hogy szinte biztos, hogy vakbél gyulladása van és megfogják műteni. Elindultunk a legközebbi gyerek ambulanciára (80 Km), az úton végig dicsőítettünk és mire felértünk teljesen elmúlt a fájdalom. Mielőtt valaki azt gondolná, hogy csak színlelt, el kell mondani, hogy két nap múlva szülinapi bulija volt kerti partival. A korházban még az nap benn tartották, mindent kivizsgáltak (vér, vizelet ,ultrahang stb..), de nem találtak semmi rendellenességet ami ezt okozhatta volna így haza engedték (persze saját felelősségre) azóta is rendben van a gyerek.

Fontos, hogy minden körülmények között tudjunk dicsőíteni, mert az Úrnak minden lehetséges.

Köszönöm a tanítást és dicsősség az Úrnak!

 
      
      
 

Kedves István!

Mindig csodálatos a Szentségimádás a Tömőben,mert az Úr közelsége sokunkat megérint.

Már többször gondoltam ugy,hogy ezt az érzést tovább fokozni nem lehet,de most szerdán valami történt lelkem legmélyén.

Az Oltáriszentség kitétele után erős szívdobogásom volt-ami egyáltalán nem volt kellemetlen-hiszen folyamatosan éreztem az Úr közelségét.Eleredtek a könnyeim.Egyszerűen megállithatatlanul folytak....és jött az Ismeretszava."megáldom a szentségiházasságban élőket.."

olyan hálaadás tört fel bennem,amit már nagyon régen éltem meg,...és könnyeim tovább folytak.Nem tudtam megállítani.Még az Ároni áldás alatt is,ami már kicsit kellemetlen volt,mert úgy éreztem,hogy "mindenki néz"

Azt éltem meg,hogy lelkemet az Úr teljesen átmosta irgalmas szeretetével!

Dicsőség Neki most és mindörökké! Halleluja

   

Kedves Testvérek!

Az Irgalmasság hétvégéjén nagy kegyelemben részesűltem.

Egy ideje már szemüvegget kellett használnom az olvasáshoz, sajnos már időnként így is homályoson láttam a betüket.

A közbenjáráskor az érzékszerveim gyógyulását is kérte az Úrtól Lajos testvérünk aki értem imádkozott.

Este nagy örömmel tapasztaltam, hogy szemüveg nélkül is tökéletesen látom a Szentírást és így nem kell szemüveg az olvasáshoz!

Dicsőség és hála Istennek!

 
      
      
 

Kedves Testvérek!

Nincs örömtelibb dolog, mint kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből, taposómalmából, félrevonulni, és szívünket megnyitva Istenhez fordulni. Az időt ilyenkor gazdagon megáldja az Úr, s családtagjainkat is, akiktől elvettük.

Köszönettel tartozunk mindenkinek, aki időt, fáradságot nem kímélve lelki programokat szervez azért, hogy megújuljunk, elmélyítsük az Úrral való kapcsolatunkat, s megerősítsük egymás hitét a szeretetteljes közösségi élmény megtapasztalásán át. Köszönet a pálházi Szentlélek szemináriumot szervező és vezető tisztelendő atyáknak, s az Elizeus csoport tagjainak, minden egyes alkalomért, de különösképpen az elmúlt hét szombatjáért, amikor a lélekáradás volt.

Ezen a napon a Mindenható Isten újból megerősített végtelen szeretetéről és hozzánk lehajló irgalmáról. Az imádkozó testvérek közbenjárásával olyan "királyi kincseket" kaptam, melyek mélyen megrendítettek, mert nagyon személyesek voltak. A Mennyei Atya megelőző szeretetéről győződtem meg újból, hiszen még meg sem fogalmaztam kérdést, s már választ kaptam egy belső vívódásomra.

A közbenjáró ima alkalmával  az időtlenség, végtelenség, az összetartozó testvéri érzés, az egységtudat felerősödött bennem. Fontossá vált, hogy összetartozunk, egymásért vagyunk, egymásra vagyunk utalva. Jelenvalóvá vált, hogy Isten országa közöttünk van. Ez egyben felelősségérzettel is eltöltött.

Újból meggyőződtem az imádság mindent legyzőző erejéről, melyet csak fokozott a dicsőítés szépsége.

Köszönjük, Mennyei Atyánk, hogy elküldted nekünk Egyszülött Fiad, Jézus Krisztust. Köszönjük, Urunk, Jézus, hogy elküldted nekünk Szentlelkedet! Szentlélek Úristen, köszönjük, hogy egybehívtál minket.

"Áldott Szentháromság, aki a kegyelem által bennünk élsz, imádunk Téged!"

 

                                                                              Hálás szeretettel: M

   

Kedves Elizeus Csoport!

2015. november 21-én ott voltam az egri evangelizáción. Külön ajándék volt számomra, hogy végig ott tudtam lenni, mivel a férjem hazavitte a két fiunkat. Ha nem a gyerekekre kell figyelni, akkor sikerül jobban ráhangolódni az imára. Legjobban a szentségimádás érintett meg. Mindig megható ahogy az ismeret szaván keresztül is érzôdik Isten ránk áradó végtelen szeretete.

Hála a szolgálatotokért, hogy mindenkiért imádkoztatok közbenjáró imát. Itt kaptam azt a próféciát, hogy kismama vagyok.Ez örömmel és hálával töltött el. A harmadik gyerekre való nyitással szerettünk volna Istenre jobban ráhagyatkozni. Hála érte, hogy Isten ismét ránk bízott egy életet. Ma másodszor voltam orvosnál és mondta, hogy nyolc hetes kismama vagyok.

Kérlek imádkozzatok értünk, hogy minden rendben legyen, hogy egészségesek legyünk.

Hála érte a szeretô Istennek, aki anyánk méhében szôtte a testünk.

Zsuzsa

 
      
      
 

Kedves Varró István!

Gyógyulásomról szeretnék tanúságot tenni, ami 2015. 11. 18.-ai Szentségimádáson történt. 
Konkrétan ekkor kértem néma imámban a Jóistent, hogy gyógyítson meg (hónapok óta húzódó, "rejtélyes") betegségemből, ami testi tüneteket okozott. Ismeret szavában választ is kaptam rá gyorsan, hogy az Úr gyógyítja az emésztőszervi problémámat... Azonnal hatalmas hálát és meghatódottságot éreztem, csodálatos volt! Akkor, ott, az Oltáriszentség előtt megígértem, hogy tanúságot teszek erről. Szívből megköszöntem és békével a szívemben tértem haza. 


Másnap (nem tudom leírni szavakkal), de azonnal éreztem, hogy valami "megváltozott", rendbe jöttem! Tudtam, és éreztem, szívemmel és testemben, hogy meggyógyultam! Azóta is jól, és egyre jobban vagyok.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani, a szolgáló csoportnak, és a Jóistennek. Dicsőség neki!

   

Kedves Elizeus Csoport!

2015. november 21-én ott voltam az egri evangelizáción. Csodálatos megtapasztalásban volt részem, amit köszönök az Úr Jézusnak. Olyan érintésben volt részem mind a dicsőítésen, a szentségimádáson, és a szemtmisén amit nehéz szavakkal kifejezni, de megpróbálom ezt mások számára is érthetőbbé tenni. 

Valóban megtapasztaltam az egységet, hogy az Istent az igazi imádók lélekben és igazságban imádják. Olyan egységet, békét és szeretet tapasztaltam meg, amit eddig még sohasem. Nagyon nagy hatással volt rám, betöltötte az egész lelkemet és nagyon boldog voltam, hogy itt lehetek, és én is részese lehetek ezeknek a csodálatos dolgoknak.

Továbbá volt egy olyan érzésem, hogy talán a Menyországban az üdvözült lelkek hasonlóképpen egy szívvel, egy lélekkel dicsőítik az Urat. Ezt úgy tapasztaltam meg, mint a Menyország előízét. Az ismeretszavai balzsamként hatottak a szívemre, és a lelkemre. A hitem mégjobban megerősödött, elsősorban pedig az Úrral való élő, személyes kapcsolatom mélyült el.

Én előtte is hittem, és nagyon szeretem az Oltáriszentségben jelenlevő Jézust, de ez a kapcsolat, úgy érzem, hogy azóta mégjobban megerősödött. 

Megjegyzésként még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nagy öröm és boldogság van bennem azóta, és ezt örömöt tovább tudom adni a környezetemben, és azt tapasztalom, hogy ez másokra is jó hatással van, és az ismerőseim hite is ezáltal erősödik. Évekkel ezelőtt, amikor az Önök csoportja többször is járt Egerben, akkor is ott voltam mindegyik alkalommal. Csodálatosak voltak ezek az alkalmak sok lelki gyümölcsel, de egy érdekesség is történt velem, amelyet megosztok Önökkel, mert ezt tudom, hogy a Szentlélek vitte végbe bennem.

Ez az eset 6 évvel ezelőtt 2009 októberében történt. Olyan munkát tudtam elvégezni, amihez nekem nincs sem szakmai ismeretem, sem tehetségem. Ez az én esetemben egy külső házfal festését jelentette az édesanyám házánál. Egy ilyen evangalizációs alkalom után nagyon betöltött engem a Szentlélek. Ebből adódóan vágtam bele ebbe a falfestésbe, ami egy kb 50 méter hosszú és 5 méter magas külső falat jelentett. Úgy éreztem, hogy én ezt meg tudom csinálni, mindenféle szakmai ismeret nélkül. Azt hozzá kell tennem, hogy előtte a nyáron a barátnőm férje végezte a festést, a házon belül, aki ezzel foglalkozik.

Az anyukám leakart beszélni, erről a munkáról, mondván azt, hogy ezt úgysem tudom megcsinálni. De, én ennek ellenére elkezdtem. Megvettem a szükséges festéket, az egyik szomszéd tanácsára, a festést pedig elkezdtem egy festőhengerrel, és egy létrával. Egész héten reggeltől estig dolgoztam. Szombatra elkészült a nagy mű. Eközben egész idő alatt dicsőítő énekeket énekeltem, elsősorban a Szentlélekhez, és úgy éreztem ő vezette az én kezemet. Egy kicsi segítséget kértem a szomszédtól, aki a festéket javasolta, mivel a fal alsó része, az sötét színű kb 40 cm magasságig, a fölötte lévő rész pedig világos szép sárga színű lett. Kimértük együtt, hogy egyenes legyen az alsó része a falnak. Amikor készen lett én is meglepődtem, hogy ez az én munkám eredménye. A szembe lakó szomszédok a csodájára jártak, pedig ők a tanúi, hogy én festettem. Később jött egy ismerősöm, akkor én már nem voltam otthon az édesanyámnál, és kérdezte az anyukámat, hogy melyik szobafestő festette, a külső falat? Az anyukám mondta, hogy ezt én csináltam, nem a szobafestő. Egyszerűen nem akarta elhinni. Azt mondta, hogy ez nem igaz. Majd később találkoztam ezzel az ismerősömmel, és tőlem is kérdezte ugyanezt. Mondtam, neki hogy ez az én munkám volt. Nem akarta elhinni, azt, mondta, hogy ilyen nincs. Ilyet én nem tudok csinálni. Megnyugtattam, hogy elhiheti, ez az én munkám. Azt viszont, nem mondtam neki, amit én is tudtam, hogy ez a drága Szentlélek műve volt bennem, amiért nagyon hálás vagyok a teljes Szentháromságnak. Úgy gondolom, hogy azt még úgy sem hitte volna el, ha erről beszélek neki. 

Csodálatosak a Lélek adományai. Csodálatos az Úr, és a vele való élő, személyes kapcsolat. Az Önök csoportja, csodálatos karizmát kapott az Úrtól, hogy lelki és testi gyógyulásokat hoz az Úr által, miden ilyen evangelizációs alkalommal, bárhol járjanak is. A Jó Isten áldása kísérje további küldetésüket, munkájukat és útjaikat a jövőben is.

Imádkozom Önökért.    

Testvéri szeretettel: