2018 01 17 A kegyelemmel együtt kell működni

Ha felismerjük az Úr kegyelmét életünkben tudnunk kell együttműködni vele! Nem szabad elszalasztani az alkalmakat. Senki nem mondhatja majd az Úrnak, hogy én nem kaptam kegyelmet!

Varró István
Kapcsolodó hanganyag:
   
2018 01 03 Állhatatosnak maradni hitünkben

A sokféle zavar és tévtanítás közepette is állhatatosnak kell lennünk hitünk megörzésében!

Kaizler Lajos
Kapcsolodó hanganyag:
 
      
      
 
2017 12 13 Tömőben Szentmiséből az evangélium és homilia

Mt 11,30 "Az én igám édes, és az én terhem könnyű."

Csak pár perc, de nagyon fontos dolgot érthetünk meg benne! Mit is jelent számunkra ez az ige! Meghökkentő a mondanivalója és fontos!

Dr. Roska Péter
Kapcsolodó hanganyag:
   
2017 12 09 Evangelizáció Anarcson

Köszönjük Urunk ezt a napot, melyet csodálatosan megáldottál!

Varró István
Kapcsolodó hanganyag:
 
      
      
 
2017 11 15 Nehézségek, megpróbálások a lelki életben

A nehézségek és megpróbálások mindig is kísérői Krisztus követőinek. A megtisztulás folyamatában nincsenek sablonok egyediek és személyre szabottak. Ha nem is látunk tisztán Isten jelzőköveket helyez el utunk mentén. Isten Igéje vezet! "Szavad fáklya a lábam elé, világosság az utamon. (Zsolt 119,105)

Varró István
Kapcsolodó hanganyag:
   
Az Egyház tiltja a híveknek többek között, hogy titkos társaságok tagja legyen... ezzel kapcsolatos állásfoglalásokat olvashatunk az alábbiakban

1.)    Az Elefántcsontparti Püspöki Konferencia iránymutatása (részletek) „Lehet valaki tudatosan keresztény és rózsakeresztes? NEM! Ugyanaz az ember nem lehet egyszerre hitében meggyőződött keresztény és tanaiban meggyőződött rózsakeresztes. Ha valaki azt gondolja magáról, hogy egyszerre keresztény és rózsakeresztes, tévedésben van vagy keresztény hitét, vagy rózsakeresztes meggyőződés&eacut...

Püspöki Konferenciák
 
      
      
 
2017 10 21 Evangelizáció Egerben a Szt. Bernáth ciszterci templomban

Az evangelizáció hanganyaga letölthető. Köszönjük Urunk, mert csodálatos napunk támadt!

Varró István
Kapcsolodó hanganyag:
   
Keresztekről tanításhoz Szt. Pio atyától

Szt.Pio atya tanácsai: Még ha a világ fejtetőre állna is, ha mindent elborítana a sötétség, és a világ lángba borulna és káoszba süllyedne is - semmi sem nyugtalaníthatja lelkedet, hiszen Isten veled van, és erejével megtart a harcban... „Emlékezzünk arra, hogy a kiválasztott lelkek osztályrésze a szenvedés. A szenvedést keresztényként kell viselnünk. Ez...

P. Mieczyslaw Piotrowski SChr
 
      
      
 
2017 10 18 A keresztekről

Az Istentől kapott kereszteket a következők fényében kell látni:        "Az én igám édes, és az én terhem könnyű." (Mt 11,30)

A munkahelyi keresztek többségét nem Isten adja, hanem elszenvedjük. Ha meghallgattad, feltétlenül olvasd el a következő írásos anyagot!

Varró István
Kapcsolodó hanganyag:
   
2017 09 20 Isten erszágáról 2.

A második rész

Varró István
Kapcsolodó hanganyag: