2011 04 30-án ismeret szavára meggyógyított az Úr, hála Neki !

 

2011. április 30-án az Irgalmasság Vasárnapját megelőző estén a szlovákiai Szőlőskén Szentségimádáson vehettem részt egy pici templomban sok-sok emberrel együtt. Amint beléptem a templomba, nagyon meghatott az ott tapasztalt légkör, érezhető volt az Úr jelenléte.

Sok mindenkit vittem a szívemben az Úr elé, és mindenkit szerettem volna egyesével, a gondjával együtt felsorolni, de hallottam egy ismeret szavát, melyben arra kért, hogy most semmi másra ne figyeljek, csak Őreá, ürítsem ki a gondolataimat és ne foglalkozzam mással.

Kiüresítettem a szívemet és vártam, hogy megkaphassam mindazon kegyelmeket, amelyeket nekem szánt az Úr.

Ahogy megtettem, amit tőlem kért, éreztem, hogy teljesen betölt az Ő Szentlelkével. Olyan forróságot éreztem, amit ezelőtt még nem sokszor tapasztaltam. Úgy éreztem, hogy le kell vennem a pulóveremet, mert különben elolvadok a forróságtól, már-már szinte égető volt, nagyon különleges érzés.

Akkor ismét egy ismeret szavát hallottam a következők szerint: Van közöttünk egy testvér, akit most meggyógyít az Úr a bőrbetegségéből, nagy forróság járja át, és az Úr az Ő kegyelméből meggyógyítja.

Akkor, ott elégtem az Úr szeretetében, nagyon felemelő érzés volt és tudtam, hogy ez az ismeret szava nekem szól, de nem értettem pontosan. Nem tudtam, hogy miből gyógyultam meg, de tudtam, hogy meggyógyultam. Nem beszéltem róla senkinek.

Másnap készülődve az Irgalmasság Vasárnapi evangelizációra egy különleges dolgot vettem észre. Egy kb. 2 hónapja kialakult bőrirritációm egyik napról a másikra eltűnt, meggyógyult, nem volt sehol. Pedig előző nap még ott volt. A tenyérnyi nagyságú foltot azóta, hogy kialakult, próbáltam különböző krémekkel enyhíteni, de semmi sem segített.

Aznap többször is ellenőriztem, hogy biztos nincs már, és nem volt. Azóta, ha eszembe jut meg-megnézem, hogy biztos eltűnt-e, de semmi nyoma.

Amint kiderült a gyógyulásom a körülöttem élőknek is tanúságot tettem az Úr végtelen irgalmáról és szeretetéről azok iránt, akik bíznak az Ő jóságában.

Áldom az Urat míg élek, Ámen!

H